Post by engesollale on Feb 23, 2022 15:03:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Spēle ir jautra, sākas viegli. Kļūst neiespējami pārspēt, netērējot reālu naudu, lai iegādātos karotes (ļoti dārgas, ja izlietojat tik daudz un tik ātri iztērējat). Man nav nekas pretī maksāt, lai spēlētu spēli, bet tas kļūst mazliet smieklīgi, ja jums ir jāizmanto bonuss un laika pagarinājums, lai izietu lielāko daļu līmeņu. Es vairs netērēšu ne laiku, ne naudu. Dažu stingru līmeni nevar pārvarēt bez ieteicamā pastiprinājuma un vēl viena un laika pagarinājuma. Atinstalēts, jo jutos noplēsts.
Sveiki. Man šī spēle patika kopš tā laika, kad to lejupielādēju, tā ir bezmaksas un bezsaistē, taču kopš tās lejupielādes es sāku sarūgtināt. Tas vienmēr avarē, kad pabeidzu līmeni, un dažreiz tas atiestata manu progresu. Tāpat, lūdzu, pārvietojiet atkritni ikreiz, kad pasniedzu ēdienu, tā vienmēr nonāk atkritnē, pat ja es uz tās nenoklikšķinu. Lūdzu, izlabojiet šo, paldies.
Man patīk šī spēle, taču, sākot no šodienas, radās kļūda, kas norādīja uz lejupielādes kļūdu. Es spēlēju šo spēli gadiem ilgi un esmu pēdējā līmenī, ko es varētu spēlēt. Es tērēju naudu šai spēlei gandrīz katru dienu. Tas ir tik bēdīgs jautājums. Tagad man, iespējams, vienkārši jāatrod jauna spēle, ko spēlēt.
Man patika šī spēle, līdz tā sāka darboties dīvaini un pēc tam neielādējās .. tāpēc es to atinstalēju un pēc tam pārinstalēju. īsi ļāvu tai darboties, tad parādījās atjaunināšanas ziņojums, tāpēc es noklikšķināju uz tās, un parasti tas novedīs pie lietotņu veikals, lai noklikšķinātu uz atjaunināšanas, bet tas to nerāda, tāpēc es nevaru atjaunināt vairākas reizes mēģināju to atinstalēt un atkārtoti instalēt... smh
Lejupielādējiet un instalējiet Google Play Games APK - jaunāko versiju apk, ko veicis Google LLC - Spēlējiet lieliskas spēlēs, gūstiet sasniegumus un
problēma ir tā, ka šī spēle ir ļoti slinka ... un tā ir tik jautra 😍😍😍😍 tik forša 😍
Cooking Craze: Restaurant Game Arkády srjf
Šī spēle ir lieliska, es to spēlēju katru dienu visu nakti un darbā. Katrs līmenis ir izaicinājums. Vienīgais ir tas, ka mainot valsti, nauda arī nemainās, lai gan katrā valstī ir atšķirīga valūta, jums vajadzētu būt iespējai pārskaitīt naudu pat tad, ja jums ir jāņem līdzi mazāk, kas padarītu to Vēl jo vairāk, dienas beigās esmu spēlējis daudzas dažādas pārtikas izaicinājumu spēles un nevienu, salīdzinot ar šo. Paldies un turpiniet to uzlabot. 🙂
Tā ir jautra spēle, taču tā nepārtraukti apstājas un izslēdzas, kamēr es spēlēju, un, kad es sasniedzu 23. līmeni, tā mani atgriežas 1. līmenī, it kā es tikko būtu sācis spēlēt spēli. Šī ir trešā reize, kad tas tiek darīts. Es to atinstalēšu, līdz spēle tiks salabota.
Šī ir jautra un aizraujoša spēle... man patīk arī tas, ka to var spēlēt bezsaistē, taču tai ir jāatjaunina katru otro dienu... tas ir diezgan nogurdinoši, ja jūs pārtraucat spēlēt tikai atjauninājuma dēļ (kas dažreiz nav t pat redzams) ... es domāju, vai nevar darīt, ka mēs atjauninām, kad mums ir greznība?
Šī spēle ir krāsaina un izklaidējoša, taču uzmanieties, ka tā var būt dārga.
Šis jaunākais atjauninājums neļaus spēlei pareizi ielādēt. Nepārtraukta pārlādēšanas cilpa. Salabot to.
Patīk šī spēle. Esmu atinstalējis gatavošanas traku, tas neatvērsies un neļaus man jums neko nosūtīt, lai jūs zinātu, ka tas nedarbojas pareizi. Man bija jāatinstalē spēles. Ka man patīk spēlēt katru rītu un vakaru. Es nezinu, kāpēc viņi netiks atvērti, un nezinu, kāpēc tas neļaus man nosūtīt jums nevienu ziņojumu.
Cooking Craze: Restaurant Game ארקייד wvq
Es mēdzu mīlēt šo spēli, bet pēdējā laikā tā mani patiešām ir satriecoša. Spēle prasa man to atjaunināt atkal un atkal. Es turpinu TO IZDARĪT, tomēr pēc stundu gaidīšanas, telefona izslēgšanas, spēles slaucīšanas, wifi pārbaudīšanas, VISU DARU ZEM SAULES. Es nevēlos atinstalēt spēli un sākt visu no sākuma Ņujorkā! Tas būtu satriecoši! Kā jau teicu, šī ir mana mīļākā spēle! Kaut es zinātu, ko vēl darīt... kaut kas jāizdomā!
Šī spēle ir aizraujoša un izaicinoša. Ir grūti virzīties uz priekšu, un jauninājumi ir dārgi. Pat ja jūs tērējat naudu šai spēlei, tā tiek ātri zaudēta. Dzīvības tiek viegli zaudētas, un to atjaunošana prasa pārāk ilgu laiku. Dzīves ir jāatjauno ātri vai neierobežoti, jo ir tik grūti virzīties uz priekšu. Ir viegli zaudēt interesi par spēli, jo ir nepieciešams daudz laika, lai atjaunotu dzīvības.
ES mīlu šo spēli! Šodien atverot, saņēmu LEJUPIELĀDES KĻŪDA. Es atinstalēju un restartēju tālruni. Pārinstalējot spēli, es tieku novirzīts uz ATJAUNINĀT TŪLĪT, taču atjauninājuma nav. Es tieku novirzīts uz Play veikalu, kur vienīgās iespējas ir atvērt vai atinstalēt. Lūdzu, novērsiet šo problēmu. Atjauninājums: paldies, ka tik ātri tikāt novērsta problēma.
Es būtu devis 5 zvaigznes, bet spēle tagad avarē katru reizi, kad tā sākas. 😔
Cooking Craze: Restaurant Game - Google Play
Ļoti patīkami, izaicinoši, SKAŅAS (ASMR cienītājiem) un mūzika ir sīkumainas, nevis kaitinošas vai traucējošas. Šāda veida spēlei man būtu grūti atrast labāku par šo. Ir arī 100 miljardi līmeņu, kuriem es nekad netikšu cauri, bet man patiks izmēģināt.
Man ir nācies pārinstalēt šo lietotni vairākas reizes. Man tiek parādīts ekrāns, kurā tiek jautāts, kuru spēli es vēlos spēlēt serverī vai savā Facebook, un tad, kad mēģinu kaut ko darīt lietotnē, tā tiek atkārtoti ielādēta un novirza mani atpakaļ uz sākuma ekrānu. Izbaudiet spēli, taču tas nav tā vērts, jo tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Jaunas lietotnes atrašana, kas darbojas konsekventāk!
Es spēlēju šo spēli jau gandrīz divus gadus, un man tā patīk! Šķiet, ka problēma, kas man šobrīd ir radusies, ir tā, ka, pārsūtot spēli uz savu jauno tālruni, ir nepieciešams FOREVER, lai to atvērtu! Un, kad tas notiek, tiek parādīts ziņojums par lejupielādes kļūdu, un spēle tiek izslēgta! Beidzot es varēju atgriezties spēlē, kur to pārtraucu, bet, kad devos, to pilnībā izslēdzu, neveicot procesu. Un, kad es atgriezīšos spēlē, viss, ko darīju iepriekš, ir pagājis! Lūdzu, palīdziet!!!
Spēle ļaujiet man spēlēt līdz 16 līmenim tagad nevar spēlēt! Esmu restartējis tālruni un izdzēsis šo spēli no savām lietotnēm un pārinstalējis 6 reizes. Tomēr joprojām nevar spēlēt.
Ordia 아케이드 ywg
Cooking Craze: Restaurant Game Arkaadmängud bdz
Garšīgā pasaule:Romantic Cooking Game ir īpaši izstrādāta tiem spēlētājiem, ... Rising Super Chef - Craze Restaurant Cooking Games ir lielisks produkts,
Absolūta izvilkšana. Ja es būtu zinājis, ka spēles iegādes izmaksas būs tik augstas, es būtu labi noturējies. Izvairieties no šīs spēles par VISĀM izmaksām — viņi var atbildēt, norādot, ka neatlaidība ir galvenais vai ka tiek piešķirtas ikdienas balvas, bet ja nav pietiekami daudz klientu, lai pabeigtu līmeni; tāpēc pieprasot jums maksāt par papildu klientiem/laiku utt., lūdzu, ticiet, ka tā ir pilnīga nepatiesība. Bīstami atkarību, un šiem cilvēkiem vajadzētu nopietni apskatīt savu morālo kompasu. Nekad neesmu bijis tik vīlies spēlē.
Es vienmēr spēlēju papildu maiņas līmeni "Ņujorkas pilsētā", lai savāktu vairāk monētu, lai varētu iegādāties uzlabojumus uzreiz (kad ir jauns). Bet, kad tas pārcēlās uz Parīzi, visas manas monētas ir pazudušas, tāpēc būtībā mums viss ir jāsāk no jauna 1. LĪMENĪ (vienīgā atšķirība ir pilsētā un tajā pārdotajā pārtikā). Es domāju: "KĀPĒC, PIE VELNA ES SPĒLĒJU VISU PAPILDU MAŅU UN VISU ŠO LAIKU TUR TĒRĒJU SAVU BOOST??? TAS VISS IR BEZJĒDZĪGI!". Tas ir tik neapmierinoši, jūs zināt.. Tāpēc es tagad atinstalēju šo spēli
labi, es biju diezgan apmierināts ar spēli, un tā bija mana iecienītākā spēle, ko spēlēt tālrunī... bet es vienkārši zaudēju visu savu progresu, un es nezinu, kāpēc. Es biju aptuveni 65. līmenī. Es noklikšķināju uz lietotnes, un visa spēle pati atsākās līdz pirmajam līmenim... Man šķiet, ka nav iespējas atgūt sasniegto progresu. Ja varēšu, noteikti likšu 5, nevis 2 zvaigznes.
Tā ir laba spēle, taču, sasniedzot augstākos līmeņus, pat ja tas ir ļoti ātri ar pārtikas piegādi, ir gandrīz neiespējami pāriet uz nākamo līmeni, nemaksājot. Tas ir ļoti neapmierinoši, jo esmu sasniedzis diezgan tālu spēlē un turpinu zaudēt dzīvības. Es nevēlos maksāt pārmērīgas cenas, lai turpinātu šo spēli.
Man patika šī spēle; Es to spēlēju stundām ilgi. Tas man atgādināja visas laika pārvaldības spēles, kuras es spēlēju datorā. Bet ap 60. līmeni kļūst tik grūti, ka vairs nav jautri. Daži līmeņi ir tik tikko (vai nav) iespējami pat ar pastiprinātāju. Nav nekā cita, ko jaunināt. Es nevairos no laba izaicinājuma un neiebilstu pret augstākas grūtības pakāpes spēlēm. Kad es spēlēju citas līdzīgas spēles, es vienmēr centos iegūt maksimālo punktu skaitu katrā līmenī. Bet tas ir pārāk kaitinoši.
Lejupielādēt Chef Craze : Restaurant Cooking Game APK - Jaunākā Versija 1.7 Android Ierīcēm - Izjūtiet šefpavāra trakuma traku restorānā Virtuves un gatavot
Šī spēle bija burtiski pēdējais piliens. Mobilās lietotnes ir sūdīgas. Atgriežos pie faktiskajām spēlēm. Vismaz varu nospēlēt pilnu spēli un kaut kad tikt līdz beigām. Nebeidzamas spēles ir miskaste. Jā es to teicu.
Šī spēle ir lieliska!! Spēlēju jau pāris gadus. Dažreiz tas var kļūt grūti. Taču, ATŠĶIRĪBĀ NO dažiem citiem spēlētājiem, esmu pietiekami PAcietīgs, lai aizturētu spēli. Apkopojot CC ikdienas bezmaksas piedāvājumus, lai palīdzētu man labāk palīdzēt šajos grūtākajos līmeņos. Kā arī iegūt balvas, spēlējot 3 zvaigžņu šefpavāra minispēles. Tas viss ļauj man virzīties pietiekami daudz uz priekšu, lai IEGŪTU vēl vairāk atlīdzību, izmantojot biļetes, ko saņemu par kastēm, un jaunajām biļetēm ar kokiem!
Es mēdzu spēlēt visu laiku un pat iztērēju naudu. Es neesmu spēlējis 3 mēnešus, un es cerēju, ka jūs būsiet uzklausījis mūsu sūdzības, bet bez rezultātiem. NEKAS NAV MAINĪJIES. Jūs vairs nesaņemat manu naudu, un diemžēl... es atinstalēšu. Kad jūs tīšām sagrābīsiet lietas, kas ir Sliktāk, jūs tiksiet atlaists. Un saudzējiet mani ar datora ģenerētu atbildi.
Tas ir ļoti jautri, diemžēl jūs nonākat pie tā, ka bez noteiktiem jauninājumiem nav iespējams uzvarēt, tāpēc jums ir jāgaida, līdz tiek apdāvināts tas, kas jums nepieciešams (var aizņemt vairākas dienas). Jūs esat iestrēdzis, atkārtojot vecos līmeņus atkal un atkal. :/
👆👆👆👆👆👆👆Auss
Esmu tik nogurusi no šīs spēles, jo tā ir radīta, lai ar to nopelnītu naudu, ja kāda iespējama iemesla dēļ nevarat nopirkt karotes, jūs nevarat turpināt spēlēt. Tas vienkārši nav iespējams. Ja nemaksājat par vairāk karotēm, nav iespējams panākt progresu. Ne izklaidei vai spēļu dēļ. tikai nauda!!!
Chef Craze : Restaurant Cooking Game APK - Android Lietotņu Spēle
Lai gan šī spēle ir lieliska, jums patiešām ir jāiegulda $ $ $, lai iegūtu optimālu spēli. Protams, es saprotu, ka jums ir arī jāpelna nauda, man šķiet, ka pieaugošā vajadzība pēc pieredzējušiem spēlētājiem ir jāiegulda tik daudz, lai pārspētu līmeni, ir nedaudz mantkārīga. Ikvienam patīk izaicinājumi, un es ticu, ka ir jāmaksā par kvalitāti, taču, kad vienīgais veids, kā progresēt, kļūst par kabatas grāmatiņu, es uzskatu, ka mantkārība pārspēj izstrādātājus. Tas nav veids, kā iegūt fanus 😔
Tā ir ļoti laba spēle un viss, tā vienkārši tiek atjaunināta, un, ja es neatjauninu, es nevaru spēlēt. Es vēlos atjaunināt, taču šī spēle aizņem visu manas krātuves vietu, tāpēc man ir jāturpina dzēst šo lietotni un atkārtoti instalēt, kā rezultātā tiek zaudēts viss mans progress. Šī spēle ir arī ļoti aizkavēta un lēna, tāpēc tā var kļūt nedaudz kaitinoša.
Vai esat kādreiz domājis, ka varētu vadīt savu restorānu... atbilstu prasībām? Tādējādi jūs ievedīsit restorāna vidē, lai redzētu, ka ir nepieciešams ātrums un grūtības žonglēt ar vairākiem pasūtījumiem, vienlaikus visiem maksājošajiem klientiem atstājot smaidošu seju... ļoti jautri un ātrs temps

man tas ir ļoti izklaidējoši, jo man patīk gatavot
Indian Cooking Star: Fast Restaurant Cooking Games radīja TheAppGuruz izstrādātāju komanda, kas žanrā Arkādes spēles. Android Top sniedz visas versijas
Es to spēlēju gadiem, jo man patīk vairāk nekā jebkuras spēles, bet man ir problēma ar tālruni, jo es nevaru to spēlēt jau dažas nedēļas. Es gribēju atgriezties savā spēlē un nevaru spēlēt ar valsti, kurā esmu agrāk. tas tagad prasās sākt no sākuma..... Kas notika
lejupielādējiet Cooking Fever – Restaurant Game apk jaunāko versiju , ko izveidoja Nordcurrent - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm.
Sākumā šī spēle ir jautra, bet pēc tam dažos līmeņos ir gandrīz neiespējami pārspēt, ja vien jums nav pietiekami daudz monētu, lai visu uzlabotu. Un, ja jums tā nav, jums ir jāspēlē neskaitāmas stundas iepriekšējos līmeņos, lai pārietu no tā, kuru mēģināt pārvarēt. Ja esat kāds, kurš neiebilst spēlēt visas dienas garumā, tad šis ir priekš jums. Tas ir diezgan patīkami, kamēr tā nav.
Virtual Chef Restaurant Manager - Cooking Games - spēle ar Iconic ...
Šī spēle ir smieklīga, ja nepieciešams iziet noteiktus līmeņus, šī spēle mēģina piespiest jūs iegādāties papildinājumus, lai jūs varētu turpināt spēli. Viņi to dara, nesniedzot jums nepieciešamos papildinājumus, kurus dažreiz varat izgūt, veicot ikdienas uzdevumus utt. Man patika šī spēle, taču iespēja turpināt spēli bez maksas nebija risinājums. Arī lielākā daļa šīs spēles līmeņu nedod jums pietiekami daudz laika vai pietiekami daudz klientu, lai godīgi pabeigtu līmeni. Šeit ir darba kārtība, un spēlētājam nav jābauda spēle
pārāk daudz sludinājumu
Attīstoties, ″nepārspējamo″ posmu skaits palielinās. Tas ir ļoti apgrūtinoši un padara manu pieredzi nejauku. Pastāv problēma, ja līmeni nevar pārspēt ar pilnībā modernizētu restorānu. Esmu saskāries ar līmeņiem, kur tas bija burtiski neiespējami, ja vien nesaņēmu svētību. Esmu izgājis līmeņus, izmantojot katru priekšmetu. Pieņemot, ka katram posmam (golfa aplim) ir 4 līmeņi, iestrēgt vairāk nekā 20 mēģinājumos 2. līmeņa posmā ir vienkārši smieklīgi. Lai progresētu, nevajadzētu izmantot īpašus priekšmetus. Un tomēr....