Post by engesollale on Feb 23, 2022 15:00:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Ova igra je dobra ali......većina stvari je zaključana.Moramo platiti pravi novac da ih otključamo....Trebali biste zadržati funkciju novčića za kupnju zaključanih stvari.Možemo platiti (lažne)kovanice u igra za otključavanje zaključanih stvari....učinite nešto po tom pitanju.....
DIY Fashion Star - Design Game Lomu spēles iwn
Dobro sam
Dobra je igra, ali... bilo je smisla u igri da su sve narudžbe bile haljine i da ih nisam mogla kupiti...
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Įprastos temos njlz
Ne znam kako ovo započeti, ali ova igra je nevjerojatna. Ovo radim svoje slobodno vrijeme kada nemam što drugo raditi, to je najbolja stvar koju sam ikada napravio i kad god igram na svom telefonu se ugasi da mi se to pojavi toliko ću se naljutiti jer moram prestati igrati igru. ali ipak su malo previše reklama, što me živcira, ali onda ipak jednostavno ih prođem i jednostavno zaboravim na to i samo nastavim igrati igru daj ovoj igrici ocjenu pet zvjezdica jer je to najbolji raspored ikad igran.
Previše oglasa i kako to da se od vas traži da glasate, a onda vam slomljeno srce ako ne glasate za ono za što programeri žele da glasamo? Pitali ste me za mišljenje pa sam vam ga dao, pa kako nije u redu? U osnovi je glasajte za koga želite da glasamo ili nećemo dobiti palac gore. Pa zašto uopće tražite od nas da glasamo ako smatrate da je krivo što ste dali svoje mišljenje?
u jednom od poslova traži da napravim stvar ali sa zaključanim predmetom. to morate kupiti stvarnim novcem. ne mogu dobiti više poslova dok se taj ne završi, ali ne želim trošiti novac na igru. da sam to htio, kupio bih drugačiju i bolju igru.
Zaljubljen sam u ovu igru !♥:-D Ali ima tri zvjezdice jer bih volio da možeš otključati scene frizure i oblačenja bez novca. Hvala ti puno na ovoj igrici (ps . ako možeš otključati scene frizure i oblačenja bez novca kontaktirajte me u vezi toga, hvala još jednom)
mrzim ovu aplikaciju jer nikad ne dobiješ nagradu kada ti na jednom mjestu to objasniš?😯 da, tako je + loši grafici: već sam imao ovu igru, ne bih trebao ni ocjenjivati, dat ću joj 2, sada mi se najviše sviđa 💖 💖💖 ali ipak popravi više detalja možda su ipak sitni detalji ☺☺☺ znaš što? Bio sam nekako zao, ali ova aplikacija je cool i ne mogu lagati, ali sve je na njoj super/kul/nevjerojatno pa je to zašto? {volim} ovu aplikaciju
Pa krenimo s dobrim stvarima: sviđa mi se činjenica da se možete sami obući, šminkati i sve te zabavne stvari poput glasovanja😊. Za poboljšanje: možda moramo platiti mnogo stvari i reklama svakih nekoliko minuta. A također i odjeću koju smo po mjeri, a ne SVE uštedjeti. UZ SVE OVA IGRA JE NEVJEROJATNA MORATE NEKOLIKO POBOLJŠANJA ALI 5 ZVIJEZDICA OD MENE ☆☆☆☆☆
Ova igra je cool ali sve je zaključano bez videa I SAD NEZNAM KAJ SAD DA RADIMM POMOĆ ali da bi me netko pitao koliko je ocjena od 0 do 5rekla bih 5 jako dobra igra ali video staviti moraju 👏👏👏👏
Odlicna aplikacija
Bilo je nevjerojatno... jako uživam u ukrašavanju haljina, a da dodam fotografiju u nagradnoj igri... jednostavno je nevjerojatno.. ovo svi moraju probati... ali ne mogu otvoriti neke artikle Luke je ošišao , haljina, suknje... Može li mi netko pomoći....
JAKO volim ovu igru, ali jedna stvar me muči, nisam siguran da li je to igra ili samo moj telefon, ali ima JAKO puno oglasa, ali osim toga DEFINITIVNO PREPORUČUJEM
Sviđa mi se! Samo bih volio da ne moram otključati gotovo svaku pojedinu stavku..... a za otključavanje je potrebna vječnost, bez šale! Ali, osim toga, dobro je! Preporučio bih ga........

DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdinov ect
PREVIŠE OGLASA!! SVAKE 2 SEK JE OGLAS OD 30 SEK! 🤬 Opcije dizajna su ozbiljno zastarjele i s osrednjom grafikom. Samo nije dobro uspostavljena igra. Ne bih gubio tvoje vrijeme. Deinstaliran nakon 20 min.
Ova igra ne izgleda nimalo kao na objavljenim slikama .. odjeća je ograničena ... jednostavno nije najbolja
To je jako lijepa igra, lijepo je provoditi vrijeme s djecom i oni će uživati 👍👍
DIY Fashion Star - Design Game משחק תפקידים ojz
stvarno dobra igra i ovo ti može pomoći s tvojom budućnošću ili bilo čime, ali on te može naučiti nekim potezima za šminkanje i da to vidiš odjeća ide uz ostale stvari koje čekaš ili frizuru. VRLO JE DOBRO!!!
Ova je aplikacija zabavna za večeru, možete ići direktno u DIY commitshon s povlačenjem drugih ljudi da vidite tko će dobiti najviše lajkova VOLIM OVAJ APLIKACIJU! (ne morate platiti).😊
Ova igra je vrlo zabavna i kreativna i inspirira me da to radim u stvarnom životu. Ali 'možete li učiniti sve besplatno i ukloniti oglase, hvala vam puno. Oh, i molim vas, napravite stvari i za dječake i možete li jednostavno otključati zaključane stvari, to bi pomoglo, hvala
ova igra je fantastična!!!!!!toliko stvari za napraviti, a pravljenje odjeće je baš takoooooo zabavno. mogao bih provesti cijelu noć igrajući ovu igru koju nikad ne želim prestati. jako je zabavno objavljivati svoj videozapis svoje odjeće i vidjeti koliko lajkova dobivate. Tada se možete pomaknuti na ljestvicu lidera ako imate više lajkova od nekog drugog igrača. najbolja stvar u ovoj igri je to što su mnogi materijali i naljepnice besplatni tako da ne morate brinuti ako nemate mnogo novčića preuzmite DIY Fashion Star
stvarno mi se sviđa igra, ali morate platiti za neke od aktivnosti. također, nema puno izbora tkanina. osim toga, dobra igra
Igra je dobra, ali neke od majica i suknji su zaključane, a također su zaključane i haljine i opcije oblikovanja frizure. Otključajte ih. Molimo prihvatite moj zahtjev.
odlična igraa
Znam da zarađuješ na off premium-u, ali nadam se da ću dati četrdeset dolara najboljem modnom restoranu za 3 dana, tako da možeš samo staviti još dodataka, također mislim da bi bilo cool kada bi mogao izrezati svoj vlastiti oblik košulje i napraviti tamo gdje stvarni ljudi mogu vidjeti vaš modni vidz, sve su ovo samo povici za poboljšanje igre, ako pročitate moju recenziju, molim vas, razmislite, thx
Mrzim ovu igricu jer svaki put kad igram igrat će dodatak zašto nešto radim i neće otključati ikonu haljine i svaki put kad bih je stavio na košulju išla bi na drugu i onda bih ja moram platiti za ono što nisam jednom neću izdržati jednom sam morao nekome nešto napraviti, a ne mogu ni napraviti jer je zaključano i kad je pokušam slikati neće mi dati vremena da napravim slika i postaje dosadna jer nema puno posla jer je svaka stvar zaključana
Ova igra je bila jako zabavna i uživam u izradi odjeće i cijelom konceptu igre! Jedini problem je što je većina stvari koje su vam potrebne za izradu odjeće zaključana tako da nikad nisam uspio napraviti savršenu odjeću. Zbog toga nisam toliko uživao u igri i ocjenio je više. Ali inače je stvarno zabavna igra!!
U ovoj igri puno zabave. Igram kad mi je dosadno. Vrlo je zanimljiva igra. Postoji poput treninga fantastične indee. I postoji nevjerojatna ideja. Ponekad pomislim da je to moj lijepi san. Svi ćete igrati ovu igru i ocijeniti je. Ja sam na ovoj igri1🤘 broj N/T.
Zabavna igra, ali puno reklama i nakon što pogledate I cud to get like pants, to vam neće dopustiti da je morate kupiti za 10 dolara što ako im roditelj djeteta ne želi kupiti ništa od igre ova igra nije poštena Ne sviđa mi se pa sam ga izbrisao molim popravi i vratit ću se😤😶
Igrao sam prije osam mjeseci i upravo sam se sjetio kako je bilo zabavno, pa sam odlučio ponovno preuzeti ovu igru. Jako mi se sviđa ova igra i imaju problem. Prvi problem je zaključan mnogo haljina. Pokušavam je otključati. Uvijek neuspjeh u procesu i drugi problem je frizerski salon otključan.
Pozdrav, ova igra je jako lijepa, ali problem je što ne možemo otključati frizure, haljine.
Ima potencijala, ali jako sumnjam da će se promijeniti. Premalo mogućnosti za ljude koji žele kupiti stvari. Oglasi nakon svakog zaslona za učitavanje. Kada reproducirate oglas da biste dobili stavku, ona se čini zaključanom, tako da vas u osnovi varaju da gledate oglase. Preko svega loša igra. Nemojte to shvatiti.
Skinuo sam ovo za govno i hihotanje. Prednosti su što možete doslovno dodati svoje slike na košulje i slično - kao što je moja djevojka jednostavno MORALA imati tu košulju na kojoj je Rock podigao obrvu. Dio slikanja je pomalo nezgodan jer ponavlja dizajn umjesto jedne slike, što sam naravno napravio grube slike kako bih uništio dječji život u aplikaciji. Najgore je to što su kontrole VRLO neosjetljive, i to je u velikoj mjeri igra za hvatanje novca jer joj ne možete promijeniti kosu bez upotrebe tijesta
Moje iskustvo je bilo tako dobro da volim šivati, to je odlična igra i možete napraviti suknje, haljine i majice koje morate malo platiti, ali to je opcionalno, nadam se da ćete uživati u igri.😄😃😄😃😄😃😄😃