Post by engesollale on Feb 23, 2022 14:41:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות גבישי תקלות ▞▞▞
▞▞▞ V טקטי: משחק מגדל הביטחון 2022 version ▞▞▞
אוקיי, אבל קצת משעמם וחסר תכונות קריטיות. אין דרך לשדרג מזומנים מתחילים, אז 10 הגלים הראשונים משחקים בדיוק אותו הדבר בכל פעם. תמיד צריך להתחיל עם מקלע בסיס בכל רמה וללכת משם. רעיון טוב, אבל צריך כמה שיפורים רציניים לפני שמתאמצים לכלול עסקאות מיקרו.
ממש כיף אבל ניצחתי את זה ואתם לא עשיתם רמות חדשות
מעולה, רק קצר יחסית גם בלי הרבה פרסומות
לעבור את שלב 5 זה בלתי אפשרי. נותנים לך רק $100 בתחילת הגלים, אבל זה נותן בערך $100 עבור שני הגלים הראשון (שעבורו אתה יכול רק לרכוש את הסוג הבסיסי ביותר של צריח) ואת הגל השלישי לא ניתן להביס על ידי שני רובים בסיסיים ( גם כאשר הוא משודרג למקסימום) המשחק צריך להתאים את מערכת הכסף שלו או להפוך את הרובים שלו לזולים יותר.
Tactical War: Tower Defense Chiến thuật rqsu
אתה פשוט לא יכול לנצח את הרמות אחרי בערך 4 בלי לשעמם את עצמך בטחינה, יש לו הרבה פוטנציאל וזה די כיף אבל זה קשה מדי
כל רמה היא פשוט בלתי אפשרית. זה בעצם מחייב אותך לקנות את המטבע שלהם במשחק. שום דבר אפילו לא מרגש רק זוג שימושי שלוקח זמן לטעון מחדש ו-5 סוגי יחידות שאתה מוגבל להשתמש בהם או לשדרג מעבר לרמה מסוימת. יותר מדי הגבלות
משחק הגנת מגדל טוב. טוב להיות מסוגל לבקר מחדש ברמות ולשדרג. מודעות בין רמות שעובדות היטב. סיימתי 20 רמות עם 3 כוכבים כרגע. כֵּיף. אבל חלק מהרמות המוקדמות יותר קשות מהמאוחרות יותר (מצאתי את הרמות 7 ו-13 הקשות ביותר). מאוזן למדי אבל הרמות המאוחרות יותר הן טחינה קצת שחוזרת על עצמה. אגב, אפשר לנצח את רמה 8 עם מגדל אחד בלבד... כמו כן הרקע הלבן העז על מפלסי השלג מקשה לראות סרגל נזקים בכמה אויבים. טוֹב.
משחק נהדר. צריך עוד רמות
Tactical War: Tower Defense Game સ્ટ્રેટેજી wsy
משחק יוצא דופן. הבעיה היחידה שלי היא חוסר הרמות. כבשתי את כל הרמות תוך 3 או 4 ימים ועכשיו אני רוצה עוד. 5 כוכבים אם מפתחים יותר רמות
די כיף, אבל בזבוז זמן. רובים מתמקדים באויבים הלא נכונים מה שהופך את זה לא כדאי. שחק במשך ימים וקבל את אותן תוצאות בגלל מיקוד האקדח
הרמות ארוכות מאוד ואתה צריך לטחון קצת בשביל כסף נוסף ושדרוגים לרכישה, כך שהמשחק תוקע לז'אנר סרק. אם לא אכפת לך, זו הגנת מגדל טובה
המשחק הזה די טוב, אולם בהשוואה למשחקי הגנת מגדל אחרים הוא בסיסי מאוד והוא קשה יותר. יש רק 5 מגדלים, שגם כשהם מרביים מרגישים חסרי כוח ברמות המאוחרות יותר. יש לך גישה ל-2 "יכולות" מיוחדות שהן שלי וטלפורט, אולם שתיהן לא ממש מרגישות שהן חזקות מספיק, במיוחד ברמות המאוחרות יותר. זה משחק טוב אבל מרגיש מוטעה מאוד בהשוואה למשחקי הגנה אחרים במגדל.
כיף אבל זה יכול להיות מתסכל. האתגר הוא מה זה רק לשדרג ולהמשיך לנסות 😀 👍🪖🇺🇸
המשחק עצמו מראה הבטחה עצומה אך חסר פשרה הרמות עולות בקושי והיכולת לשדרג יחידות אך חסרה את הגידול ביחידות כדי לשלם עבור השדרוגים בשלבים הקשים יותר אתה צריך כמות מנופחת של יחידות כדי להתגונן מפני 2 יחידות שמתגמלות אותך עם 50 קרדיטים נמוכים ולכן אני צריך אלפי קרדיטים כדי לייצר הגנה תקפה אבל אני מתוגמל עם שריטה אתה אמור להיות מסוגל לשדרג את התגמולים שיחידות נופלות ולמה יש רק 20 רמות
זה היה משחק נהדר, אתה יכול להרוויח את כל השדרוגים די בקלות. תצטרך לשחק שוב כמה רמות כדי לקבל כמה מהשדרוגים שלך אבל זה לא נורא. כמה רמות הן קצת מסובכות עד שתמצא אסטרטגיה שמתאימה לך. התלונה היחידה שלי היא שזה קצת קצר (מכאן 4 הכוכבים), 20 רמות הספיקו להעסיק אותי לכמה ימים. אם יתווספו עוד רמות אשנה ל-5 כוכבים

משחק מדהים ומהנה, ללא פרסומות, מסוגל לשחק במצב לא מקוון. כל מה שצריך זה עוד שדרוגים עבור הרובים ועוד רמות. למשל: אולי העונה או הביומות עלי אדמות או אולי פלנטה אחרת עם סגנון שונה לתותחנים ולאויבים. אבל מלבד הצורך בעדכון קטן, זה משחק מרגיע טוב והסאונד מגניב גם לסצינת המשחק. 😁😁
לא יכולים לתכנת מגדלים, אז הם יורים על מה שלא יהיה. מגדל אחד חסר תועלת לחלוטין, בזבוז כסף. אם אתה רוצה 3 התחלות, תתכונן להפעיל מחדש חבורה כי יש רק דרך אחת להשיג 3, ואתה צריך לדעת מה מגיע כי אין חיזוי חיילים כמו בכל משחק אחר במגדל. אַשׁפָּה.
פוטנציאל למשחק מדהים, אבל קשה מדי (כמעט בלתי אפשרי ברמה 6). עדיין לא עברתי ואפילו הוצאתי כסף כדי למקסם את כל המגדלים שלי ועדיין לא אצליח. מקווה שחלק 2 ישתפר. אני אוהב את הקושי, אבל לא קושי לא מעשי.
אחלה משחק נודר
Tactical War: Tower Defense Game Стратегически ceo
אפילו לא יכול לעבור את הגל השלישי ברמה השישית. אל תקבל מספיק נקודות כדי לשים מגדלים או לשדרג אותם מבלי לאבד חיים של 8/10. או שהם זזים מהר מדי או שהאקדח לא יכול לירות מספיק מהר בשביל שהמהירות הזו משודרגת לגמרי וגם כשיש לי אחד משודרג או שניים שיורים כשבטווח תמיד נשאר עליהם קצת בריאות ולעבור אני כמעט סיימתי זה עם 3 חיים, יעלה קליפ כדי להראות לך למה אני מתכוון לגבי קצת בריאות מחר.
זה כיף אבל או שהמגדלים יקרים מדי מה שהם אנשים חזקים מדי בהתחלה. קל לשדרג את המגדל הראשון שלך. אבל קשה לקנות כל סוג אחר שכן אתה תמיד נאלץ לקנות את הזולים או לשדרג אותם כדי לעמוד בקצב של המחשב. עם זאת, המשחק קל לשחק קל לשדרג את הכוח הבסיסי של המגדלים שלך וגרפיקה הגונה
אם לא תכניס הכל בסדר המושלם עם דפוס השדרוג המושלם בתזמון המושלם אז אתה תפסיד. זה מאלץ אותך לחזור עד 10 פעמים בכל רמה אם אתה רוצה לקבל 3 כוכבים כי זה לא מאפשר שום שגיאה או מגוון כלשהם.
רק 20 רמות? אתה צוחק?... בדיוק כשהדברים התחילו להיות טובים, אין יותר... אני מוחק עכשיו, היה כיף לשחק 🙃
זהו משחק מבזבז זמן מהנה, נהדר לשעות סרק. .יכול להיות לזה אינדיקטור לסוג האויב שיבוא. משחק טוב אחרת.
התלבטתי בין 3/5 ל-4/5. בחרתי ב-4/5 כי המשחק הזה פשוט, ייחודי ודי כיף להעביר את הזמן. יש 20 רמות ו-3 סוגים של צריחים. המשחק מהנה עם זאת יש חוסר רציני בתוכן. זה משחק פשוט אבל חוזר על עצמו די מהר. נתיבי שדרוג שונים וכלי נשק שונים יעזרו לא מעט. גם יוצר רמה? רב משתתפים? וכו' משחק טוב שיש לו הרבה פוטנציאל. דייב
די כיף. נהדר למשחק הגנת מגדל. אני משחק כבר 3 שעות ברציפות! 😶 פעם ראשונה שאני יכול להגיד את זה על משחק נייד מזה שנים.
Taktična vojna: Tower Defense Game Strateške igre ysqp
משחק קטן ומהנה. נתן לי כמה שעות יציבות של זמן משחק. למעשה חזרתי ולא שילמתי על שום פרסומות אחרי שסיימתי את זה, כי הרגשתי ששווה לשלם עבורו. אשמח לעוד מפות. הם די בסיסיים אז אני בספק אם יידרש הרבה כדי להוציא עוד 20 יחד עם עוד שדרוגים לכלי נשק. עכשיו סיימתי את זה, אין באמת סיבה לשחק שוב.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie bxp
משחק כל כך גרוע, שדרוג עולה כל כך הרבה וכמעט לא מקבלים כסף על שלבי ניקוי. אין עדיפות מטרה מכלי הנשק שלכם למשל תותחים לא יתמקדו בטנקים וכלי רכב משוריינים כבדים, רובים ימשיכו לירות לעבר מטרות בתחילת השלב במקום מטרות הקרובות יותר לנקודת ההגנה שלכם. בזבוז זמן בהסרת ההתקנה.
משחק טוב. אבל צריך עוד רמות הכי טוב כולן תוך כמה שעות. אל תקנו את הקרדיטים במשחק פשוט עברו על הרמות ואז חזרו כדי לקבל את כל 3 הכוכבים עליהם, תקבלו די והותר כדי לשדרג הכל.
צריך עוד רמות. סיים את כל 20 עם 3 כוכבים על כל אחד. אלה שאומרים שאי אפשר לקבל 3 כוכבים בכל הרמות צריכים להמשיך לנסות. עדיין מחכה לרמות נוספות. סיים את זה שוב עם 3 כוכבים בכל הרמות. הפיל עוד כוכב, נהיה משעמם. קל מדי לנצח את כל הרמות מבלי לאבד חיים.
משחק הגנת מגדל הגון למדי. עם זאת יש חיסרון אחד מרכזי. השדרוגים שאתה משלם כדי לפתוח עם כסף במשחק אינם זמינים למעשה באופן מיידי לשימוש. אתה לא יכול לחזור לרמות הישנות ולהשתמש בשדרוגים ובמגדלים החדשים שלך, מה שיהפוך אותו למסכן ומשעמם למדי. מה הטעם בהתאמה אישית אם מכתיבים לך איך ומתי להשתמש בה
משחק מעולה ומאתגר. צריך עוד רמות.